06 - 15 11 10 04 info@jeba-elektrotechniek.nl

Jelle Topgast -

14/01/2024

Als je werk wilt laten doen voor jouw keuken. Muren laten stuccen, water toevoer etc. verleggen, dan is Jelle jouw betrouwbare man. Hij zal jouw niet alleen goed helpen, maar ook adviseren in of het allemaal mogelijk is. Jouw wens zal vervuld worden.

Wij hebben in 1 maand met hulp van Jelle een mooie keuken netjes kunnen laten aanleggen. Alle muren netjes en strak gestucced, nieuwe stopcontacten. Wij zijn heel tevreden en zullen Jelle bij ons volgend project zeker weer aan nemen.

Dana en Nash Umarel

100% tevreden

01/12/2023

Jelle heeft alle stopcontacten naar 30 cm boven de grond verplaatst en extra stopcontacten geplaatst in de hele woonkamer. Hij heeft in het plafond de plaats van de verlichting verplaatst. Ook onze meterkast is helemaal modern gemaakt en alle leidingen zijn met een enorme preciezie zo geplaatst dat het een bijzonder mooi gezicht is geworden.

Ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan. Een perfectionist die waar maakt wat hij belooft!

Jacques Grossouw

Jelle is een vakman die doet wat hij zegt!

10/11/2023

Vooraf is er een offerte gemaakt die compleet was. De werkzaamheden ( keuken slopen en pasklaar maken voor nieuwe keuken) Er was een prettig persoonlijk sociaal contact tijdens deze periode met Jelle. Nadat alles gedaan was bleef hij betrokken in de vorm van nazorg. Zo regelde hij nog een zware bouwdroger zodat het stucwerk toch nog op tijd droog was.

Hij stopt pas als de klus ook echt klaar is. Wat mij betreft zou ik iedereen Jelle aanbevelen bij klussen in huis.

Hans Pollema

Top vakman

19/05/2023

Wij waren heel blij met Jelle , hij heeft de voorbereidingen voor onze nieuwe keuken gedaan. Een vriendelijke fijne kerel, die waar maakt wat hij beloofd. Werkt netjes een echte vakman. Hij is pas klaar als alles naar wens is en iedereen tevreden .

Peter en Brigitte Baan

Voorbereidend werk nieuwe keuken

11/03/2023

Half februari 2023 heeft Jelle al het voorbereidend werk gedaan in afgesproken tijd. Slopen van de oude keuken, extra gipswanden tegen oude muur, plafond vervangen, leidingen omgelegd, elektriciteit aangepast naar 3 fasen.

Als je ontzorgd wil worden bij een verbouwing, is Jelle dé man!

Hij denkt mee (als je zelf er geen verstand van hebt), vriendelijk, komt afspraken na.

Rob van de Wetering