06 - 15 11 10 04 [email protected]
Selecteer een pagina

Top vakman

Rated 5 out of 5
19/05/2023

Wij waren heel blij met Jelle , hij heeft de voorbereidingen voor onze nieuwe keuken gedaan. Een vriendelijke fijne kerel, die waar maakt wat hij beloofd. Werkt netjes een echte vakman. Hij is pas klaar als alles naar wens is en iedereen tevreden .

Peter en Brigitte Baan

Voorbereidend werk nieuwe keuken

Rated 5 out of 5
11/03/2023

Half februari 2023 heeft Jelle al het voorbereidend werk gedaan in afgesproken tijd. Slopen van de oude keuken, extra gipswanden tegen oude muur, plafond vervangen, leidingen omgelegd, elektriciteit aangepast naar 3 fasen.

Als je ontzorgd wil worden bij een verbouwing, is Jelle dé man!

Hij denkt mee (als je zelf er geen verstand van hebt), vriendelijk, komt afspraken na.

Rob van de Wetering

Alles super uitgevoerd

Rated 5 out of 5
20/02/2023

Jelle heeft al het leiding werk en afvoer en elektra omgelegd voor de plaatsing van de nieuwe keuken.

Super service want zelfs op zijn vrije dag komt hij een lekkende kraan vervangen.

De hond Sammy kwam ook altijd mee, een super lief beest. Mijn vrouw ging er zelfs mee wandelen.

En super aardige man die Jelle

Cees en Anneke

Super begeleiding en werkzaamheden voorbereiding keuken

Rated 5 out of 5
03/01/2023

Voor het vervangen van mijn keuken heeft Jelle alle werkzaamheden uit handen genomen. Van het weghalen van de keuken tot het vervangen van de stoppenkast. Super blij met de hulp, de werkzaamheden en het eindresultaat. Onverwachte leidingen verleggen, frezen of stucen, Jelle zorgt dat het goed komt! Schakelt zelf wanneer nodig met de leverancier. Erg fijn en voor de volgende verbouwing staat hij bovenaan het lijstje om als eerste te bellen.

Je hoeft je alleen maar druk te maken over de knuffels van Sammy (de hond)! Bedankt!

Annelies

Topklasse meterkast

Rated 5 out of 5
25/07/2022

Voor een elektrische kookplaat had ik een drie fase meterkast nodig (Stedin heeft de driefase vervangen). Jelle heeft een super strakke meterkast geplaatst die voldoet aan de normen van Stedin. Alle leidingen zitten weer netjes en hij heeft een extra stopcontact in de meterkast (wat altijd handig is) geplaatst. Ook in de keuken moesten er enkele leidingen gefreesd worden en heeft Jelle de overige aansluitingen die nodig waren voor de nieuwe keuken gecontroleerd. Super bedankt voor de werkzaamheden en voor de gezelligheid (Sammy de hond kwam ook mee. Super lieve hond!)

Joost